Vi utför högkvalitativ golvslipning

Golvslipning

Låt oss slipa dina golv så att de blir som nya! Med dammfri golvslipning ökar vi golvets livslängd och ger det ett lyft.

Vi utför golvslipning av alla typer av trägolv

Med golvslipning håller sig golvet i bättre skick över längre tid. Även om ditt golv ser riktigt slitet ut ska du inte tveka att höra av dig till oss. Vi kan konsten att laga och slipa alla typer av parkettgolv, så chansen är stor att vi kan rädda även ditt golv. Genom att laga och slipa istället för att riva ut och lägga nytt sparar du pengar och på miljön.

Som specialister på golv ser vi till att hålla oss uppdaterade kring vår bransch. Vi strävar efter att använda de senaste och bästa teknikerna som finns tillgängliga. Dessutom använder vi endast kvalitetsprodukter och verktyg när vi utför golvslipning i Bromma och Stockholm. Med vår långa erfarenhet kan du lita på ett bra resultat.

Efter golvslipningen avslutar vi med den bästa ytbehandlingen för just ditt golv. Vi kan utföra ytbehandlingar med bland annat såpa, lut, bets, lack, olja och hårdvaxolja. Om du vill veta mer om våra ytbehandlingar eller få tips är du välkommen att kontakta oss!

Varför dammfri golvslipning?

Svaret är enkelt! Genom dammfri golvslipning får du som kund en ökad trygghet då rummet skyddas så mycket som möjligt från damm och smuts. Samtidigt betyder det en bättre arbetsmiljö för våra golvslipare.

Tack vare vår gedigna kunskap och erfarenhet kan vi utföra dammfri golvslipning. Vi använder moderna dammfria golvslipningsmaskiner som dammsuger samtidigt som de slipar golvet.

Golvslipningsmaskiner från Bona

Alltid garanti på vår golvslipning

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi jobbar för att nå upp till vårt namn. Därför får du alltid 5 års garanti på vår golvläggning och golvslipning i Bromma. Oavsett om du som kund är en privatperson som vill slipa vardagsrumsgolvet eller en företagskund med ett större golv att slipa vågar vi utlova ett förstklassigt resultat. Vi ger oss inte förrän du som kund är nöjd.

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget för våra tjänster.

Vår golvslipning ger ditt golv ett lyft och ser till att öka golvets livslängd. Kontakta oss om du behöver golvslipning i Bromma!