golvläggning i Värmdö

Golvläggning

Går du i tankarna att lägga nytt golv? Som golvspecialister kan vi lägga alla typer av parkettgolv och hjälper dig gärna välja rätt slags golv.

Dra nytta av vår kunskap inom golvläggning

Vi har lagt golv åt företag och privatpersoner sedan 80-talet och kan således en hel del om golvläggning och olika golvtyper. Vi är så lite eller så mycket involverade i din golvläggning i Bromma som du önskar. Oavsett om du har en klar bild över vilket typ av golv du vill lägga eller inte har en aning kan du med varm hand vända dig till oss.

Skulle du inte ha en aning om vilket typ av golv du vill ha hjälper vi dig gärna sålla bland de bästa parkettgolven. Vi vet att rummets golv betyder mycket för helheten och hur de olika golven uppfattas. Vi kan visa upp ett stort antal golv för dig att välja mellan på vårt showroom, bland annat följande:

  • Fiskbensparkett
  • Lamellparkett
  • Massiva trägolv
  • Linoleumgolv
  • Linhamnsrutan
parkettgolv vid tröskel

Stockholms mest populära parkettgolv – fiskbensparketten

Fiskbensparketten är det mest populära parkettgolvet i Stockholm och vi förstår varför. Det är ett klassiskt mönster som nog aldrig kommer gå ur tiden. Dessutom är det ett slitstarkt golv som tål att slipas flera gånger om. För oss är ett nytt golv någonting långsiktigt, så vi vill gärna hjälpa dig välja ett fint och tåligt golv du kommer trivas med länge. Du kan aldrig gå fel med fiskbensparkett!

Har du redan fiskbensparkett hemma? Även om golvet är riktigt slitet finns god chans att vi kan rädda golvet genom golvslipning i Bromma. Tveka inte att höra av dig!

Garanti på golvläggning i Bromma

Med vår golvläggning i Bromma får du alltid 5 års garanti, så du ska kunna känna dig trygg med att golvläggningen blir bra – oavsett om du vill ha nytt golv i vardagsrummet eller på kontoret. Vi avslutar alltid golvläggningen med att slipa och behandla golvet. Glöm inte att du som privatperson kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för golvläggning i Bromma!

Är du intresserad av att lägga nytt parkettgolv? Ta hjälp av oss på Parkettspecialisten. Du får alltid garanti på vår golvläggning.