Om oss

Välkommen till oss på Parkettspecialisten

Efter närmare 40 år i branschen har vi som jobbar på Parkettspecialisten blivit experter på golv. Vårt företag grundades för 25 år sedan och har sedan starten breddat våra kompetenser. Idag kan vi även erbjuda tjänster inom måleri, snickeri, plattsättning och el. Med det sagt är vår expertis fortsatt att erbjuda högkvalitativ golvläggning och golvslipning i Bromma och Stockholm.

Din expert på golvslipning & golvläggning

Genom åren har vi hjälpt tusentals företag och privatpersoner med allt inom golv – golvslipning, golvläggning och ytbehandlingar av alla slags trägolv. Vi är riktigt passionerade kring det gamla hantverket i att lägga massiva trägolv. Dessutom är vi riktigt bra på att slipa golv. Vår dammfria golvslipning ger dina golv ett lyft och gör att de håller ännu längre. Oavsett arbetets omfattning kan du som anlitar oss alltid räkna med att vi gör vårt yttersta för att leva upp till vårt namn.

Vi kan slipa och lägga parkettgolv

Välkommen på besök i vårt showroom i Årsta

När du tar kontakt med oss för att få hjälp med golvläggning kan vi självklart hjälpa dig välja ut rätt golv. Vi kan visa dig många olika slags parkettgolv. Om du har vägarna förbi Årsta kan du komma förbi vårt lilla showroom för att titta närmare på våra olika golv.

Alltid 5 års garanti

Vi vore ingenting utan våra nöjda kunder. För att säkerställa ett bra resultat och att du som kund får det du förväntar dig kan du alltid lita på följande när du anlitar oss:

  • Du får alltid 5 års garanti – fakturan gäller som garantibevis
  • Ditt golv behandlas av välutbildade hantverkare
  • Vi nyttjar enbart kvalitetsprodukter och kvalitetsmaterial

När du som privatperson anlitar oss kan du nyttja ROT-avdraget – vi tar hand om det administrativa.

Behöver du golvläggning eller golvslipning i Bromma? Ta hjälp av oss på Parkettspecialisten!